Košarkaški kamp DBC 2017

Košarkaški kamp DBC 2017 podijeljen je u tri grupe i to dvije od po 7 dana i jednu u trajanju od 21 dan. Više detalja o sedmodnevnoj ponudi na ovom linku

Ponuda za profesionalni kamp od 21 dan će biti objavljena uskoro. 

 

Ponuda za sezonu 2017

Program DSC-a je prilagođen kako pojedincima tako i već oformljenim sportskim ekipama, zbog čega nudi dvije mogućnosti: 

1. Upotrebu kapaciteta i uslova za ekipe koje žele samostalno da se pripremaju prema svojim planovima.
2. Učešće u specijalizovanim kampovima za pojedince u svrhu unaprijeđivanja vještina i fizičkih spremnosti.

Ponuda za ekipe podrazumijeva smještaj, ishranu, treninge i dodatne aktivnosti. Na raspolaganju je više hotela, motela i privatnih smještaja. Ekipe, u zavisnosti od potreba, same biraju smještaj koji im najviše odgovara. Osnovna ponuda je bazirana na punom pansionu, ali se ona može prilagoditi potrebama sportista. Treneri za sprovođenje rada imaju na raspolaganju novi sportski centar, školsku salu i otvorene terene.

Individualni polaznici kampova (za sada košarka i rukomet) su smješteni u hotelu Planinka. Treninzi tehnike se odvijaju u sportskom centru iu školskoj sali, dok se kondicioni treninzi uglavnom odvijaju u okviru nacionalnog parka na lokaciji kod Crnog jezera. Tokom trajanja kampa sa polaznicima rade profesionalni treneri i sportski stručnjaci. Kamp je koncipiran tako da se sa svakim polaznikom individualno radi na poboljšanju njegovih karatketirsika dobijenih na testovima prije i u toku kampa.

Roditelji djece koja su polaznici kampa, mogu boraviti i hraniti se u hotelima i restoranima po povlašćenim uslovima za vrijeme boravka djeteta u kampu. Svi posjetioci kampa imaju odobrene popuste u većini lokala i restorana u toku trajanja kampa.

Za firme i grupe organizujemo team building, sa uključenim smještajem, ishranom i aktivnostima (od sportskih do ostalih durmitorskih atrakcija) po veoma povoljnim uslovima uz stručne vodiče.

Za sve polaznike kampa obezbijeđene su dodatne aktivnosti u skladu sa njihovim interesovanjem i mogućnostima. Od pješačko-izletničkih tura, posjete nacionalnom parku i prirodnjačkom muzeju, posjete avanturističkom parku, do raftinga, kanjoninga, džip tura, itd...

Finansijska ponuda zavisi od broja polaznika i dužine trajanja boravka u kampu. Za klubove i organizovane grupe kreirali smo posebne pakete. Profesionalni košarkaški i rukometni kamp mogu posjetiti sva djeca koja izraze želju starosti od 11 do 18 godina. Sve se moze plaćati na rate preko banke. 
 

*Finansijsku ponudu, raspoloživost termina i sve dodatne informacije možete dobiti kontaktom na broj 067 512 381 ili email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..