Durmitor Sport Camp – DSC – osnovan je 2014. godine sa namjerom da se Durmitor, kao idealna lokacija za sportske pripreme, vrati na mapu sportskih kampova u velikom sjaju. Prirodni i tehnički uslovi koje kamp posjeduje idealni su za sve vrste sportskih priprema. Sa velikim brojem outdoor terena za kondicione treninge, novim sportskim centrom i školskom salom za indoor treninge, DSC je lider u regionu po kvalitetu usluga. Osim toga raspolaže i raznovrsnim smještajnim kapacitetima i odličnom domaćom, zdravom hranom. Uz sve prednosti koje pruža Durmitor poput lijepe prirode, čistog vazduha, manjka buke i gužve, DSC će učiniti da rezultati priprema sportista budu na najvišem mogućem nivou.  

Osim ponude koju smo pripremili za sportske klubove, u okviru Durmitor Sport Campa formiran je i kamp za košarku (Durmitor Basketball Camp - DBC) gdje pojedinci dolaze na usavršavanje košarkaških vještina. Ovaj kamp formiran je za djecu uzrasta od 12 do 18 godina koja boravkom u kampu stiču nova saznanja i vještine i unaprijeđuju postojeća. Naši najpoznatiji treneri za mlade igrače, Miloš Migo Kovač i Dejan Jašović, rade na usavršavanju tehnike i fizičke spremnosti. 

Ponudu smo u potpunosti prilagodili platežnoj moći kako ekipa tako i individualaca. Sportistima su na raspolaganju svi hoteli, moteli i pansioni u Žabljaku, gdje se najveći akcenat stavlja na hotel Planinka sa kojim imamo ugovor i veoma povoljne cijene za smještaj velikog broja sportista. Hotel Planinka nadaleko je poznat po svom gostoprimstvu i kvalitetnoj hrani, koji su za sportske pripreme veoma važni. 

DSC je inicijator pokretanja košarkaškog kluba "Durmitor" koji je od 2015 godine počeo sa radom u Žabljaku. Obezbijeđeni su svi potrebni uslovi za funkcionisanje ovog kluba od kojeg u budućnosti očekujemo da animira djecu sa Žabljaka i povede ih u smjeru zdravog života, druženja i postizanja visokih sportskih rezultata. Košarkaški klub "Durmitor" pokrenuo je sportsku lavinu u Žabljaku i sada već veliki broj dječaka i djevojčica trenira košarku. Uz pomoć prijatelja kampa izvršili smo rekonstrukciju otvorenih terena i u narednom periodu planiramo nastavak ulaganja u proširenje kapaciteta koje koristi kako kamp tako i stanovništvo i posjetioci Žabljaka.

*Finansijsku ponudu, raspoloživost termina i sve dodatne informacije možete dobiti kontaktom na broj 067 512 381 ili email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..