TRI, ČETRI, SAD... Kreće nova sezona Durmitor Sport Camp-a. i naravno na prvom mjestu su košarkaši, kao i uvijek. Dvije grupe u trajanju od po 7 dana startuju 16.07. i 23.07.

Ekipe i grupe koje su zainteresovane da posjete Durmitor Sport Camp u toku sezone 2017. (15.06.-25.08.) od danas se mogu prijavljivati putem kontakt forme na sajtu, putem emaila, telefona ili na našoj facebook stranici. Ponuda koju smo pripremili je više nego atraktivna, i cijena je formirana za 7 i 10 dana boravka u kampu. Ekipama su na raspolaganju otvoreni tereni, školska sala i novi sportski centar. Za ekipe iz Crne Gore obezbijedili smo dodatne popuste i povoljnosti.

 

Ponuda uključuje:

- Smještaj u hotelu Planinka - Žabljak, pun pansion,

- Boravišnu taksu,

- Ishrana tri obroka, doručak i večera na bazi šveckog stola, ručak po izboru,

- Povlašćeno korišćenje sportskog centra, cijene do 50% jeftinije u odnosu na zvanične,

- Besplatno korišćenje otvorenih terena i male školske sale za treninge,

- Besplatno korišćenje sale u sklopu hotela,

- Besplatan smještaj za glavnog trenera ili vođu grupe.

Ponuda ne uključuje:

- Prevoz do Žabljaka i prevoz od smještaja do terena za trening,

- Osiguranje.

 

Dodatno:

- Specijalni popusti za rane rezervacije i uplate,

- Popust za veće grupe: preko 30 osoba

- Specijalni popust za termine od 15.06 do 10.07. 

 

 

Idemo korak dalje i DBC kamp podižemo na viši nivo. Jedan od noviteta u kampu je i košarkaška šut mašina. Jer svaki šut se broji!

Šut mašina će biti na raspolaganju polaznicima Durmitor Basketball Camp-a i individualcima koji se odluče da pripreme odrade na Durmitoru.

Prijavljivanje je u toku, čekamo Vas!

Dana 26.04.2016. godine predstavnici Durmitor Sport Kampa potpisali su ugovor o donaciji i saradnji sa Ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori. Potpisivanju su prisustvovali Politički savjetnik premijera Crne Gore gospodin Milan Roćen, Kineski Ambasador gospodin Cui Zhiwei sa saradnicima i osnivači Durmitor Sport Kampa Luka Žugić i Branimir Bogdanović. 

Ambasada Narodne Republike Kine pomoći će rekonstrukciju otvorenih terena na Žabljaku kao i rekonstrukciju podloge u školskoj sali gdje se sprovode aktivnosti u sklopu Durmitor Sport Kampa. Na ovaj način dobiće se tereni i sala koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe sportskih ekipa koje borave u kampu, a koje će djeca iz škole moći koristiti u toku školske godine za obavljanje nastavnih aktivnosti. Takođe će se povećati kapaciteti sportskih objekata na Žabljaku kako bi istovremeno veći broj ekipa raznih sportova mogle boraviti u kampu. 

Drugi dio ugovora odnosi se na jačanje saradnje između Crne Gore i Kine po pitanju organizovanja razmjene sportista i dolaska sportista i sportskih ekipa iz Kine da budu dio Durmitor Sport Kampa. Kineski Ambasador,  gospodin Roćen i predstavnici kampa, složili su se da je pravi put za razvoj Durmitora obezbjeđivanje uslova za kvalitetne sportske pripreme i jačanje za izlazak na inostrano tržište, što bi omogućilo posjetu velikog broja sportista, i iskazali su spremnost za angažovanje u tom pravcu.

Rekonstrukcija terena i sale otpočet će uskoro, dok je za jul mjesec planirano svečano otvaranje Durmitor Sport Kampa - DSC 2016, kada će Kineski Ambasador zajedno sa gospodinom Roćenom svečano otvoriti kamp.

22.08.2015. U subotu, 22. Avgusta, povodom zatvaranja prve sezone DSC kampa, održano je drugo po redu All Star takmičenje. Ovu priliku iskoristili smo da dodijelimo diplome učesnicima i medalje najboljima, ali i da se prijateljima kampa svečano zahvalimo na pomoći i podršci.

05.08.2015. Rukometaši Budvanske rivijere danas su se družili sa prvakinjama Evrope, rukometašicama Budućnosti. Budvani su iskoristili priliku da vježbaju ali i da uzmu autogram i slikaju se sa šampionima. Šef stručnog štaba Budućnosti, Dragan Adžić, ragovarao je sa mladim rukometašima i dao im savjete kako da još više napreduju. 

26.07.2015. Danas je u sklopu DSC kampa održano i prvo All Star takmičenje gdje su polaznici kampa imali priliku da pokažu šta su naučili i koliko su napredovali. Da su se sedmice vrijednog rada isplatile bilo je odmah jasno, a što je najbitnije svi smo odlično i zabavili.

01.05.2015. Zvanično je završena prva faza rekonstrukcije otvorenih terena. Postavljena su 4 koša, 2 profesionalna i 2 pomoćna. Rekonstruisana je ograda i dio tribina. Postavljeni su reklamni baneri kompanija koje su pomogle realizaciju ovih poslova.